Voetentraining

De pedicure verwijdert het eelt, de eeltpitten enz. Echter deze ongemakken komen steeds terug en vaak worden de klachten in de loop van de tijd erger.

Met voeten training kan je er voor zorgen dat de klachten verminderen. Voetentraining is het oefenen van voeten, de voet moet beweeglijk zijn in de gewrichten, de spieren moeten sterk genoeg zijn en de verschillende voetdelen moeten goed met elkaar samenwerken. De voet is met botten en het bindweefsel systeem verbonden met de rest van het lichaam. Dit betekent dat de stand van de voet ook invloed heeft op de rest van het lichaam. Daarom is het zo belangrijk dat de voeten in een goede conditie zijn. Dat wil zeggen goed beweeglijk, sterk, geen eelt of eksterogen en een optimaal gevoel in de hele voet maar vooral in de voetzool.

Geoefende voeten zorgen ervoor dat bewegingen van het hele lichaam weer mogelijk zijn. De voet is het fundament van het lichaam en de voet is bij het staan en lopen bij iedere beweging betrokken, hoe klein de beweging ook is.

U gaat samen met de voetconsulent aan de slag. Door het oefenen van de voetspieren verminderen de voet-, en houding klachten.

Geinteresseerd of op zoek naar een goede training voor uw voeten kijk op n voetentraining.nl

Bertine Blijleven
06-26416085

Foto collage


Contact

Medisch Therapeutisch Centrum
Turnerstraat 22
1076VE Amsterdam